ANTIKVARIATSNYTT! Folkmusik/jazz med Kongshaug-Jansson duo!

//ANTIKVARIATSNYTT! Folkmusik/jazz med Kongshaug-Jansson duo!

ANTIKVARIATSNYTT! Folkmusik/jazz med Kongshaug-Jansson duo!

Vi erfar med bestörtning att fastighetsägaren Castellum i Knäppingsborg, för att skära i kostnadskontot, i vanlig räknenissestil börjar med att sticka kniven i kulturen. Man har i år avpolletterat de mycket trevliga musikprogrammen som har mött en stor publiks gunst och välvilja och som anordnats av GIG under sommarmånaderna de gångna åren,
Föreningen Antikvariatets Vänner ser ingen annan råd än att träda in och i någon mån väga upp detta formidabla tapp i stadens kulturutbud: Vi anordnar därför ett

MUSIKPROGRAM PÅ ANTIKVARIATET
ONSDAG 12. JULI KL 19.00
med Kongshaug-Jansson duo

Kongshaug/Jansson Duo består av Isabelle Kongshaug (sång) och Jonas Jansson (gitarr). Musiken kännetecknas av ett möte mellan folkmusik, visor, jazz och improvisation.
Isabelle Kongshaug, uppvuxen i Västerås, är en sångerska utbildad vid Universitetet i Stavanger i Norge. Hon förmedlar texter och melodier med inlevelse och finess, och en gnutta improvisation.
Jonas Jansson, bosatt i Norrköping, är utbildad vid Musikhögskolan Ingesund. Hans spel kännetecknas av ett lekfullt och följsamt musicerande med rötter i jazz och folkmusik.
Hemsida: http://jonasjanssonmusik.com/kongshaugjanssonduo.html
Facebook: https://www.facebook.com/kongshaugjanssonduo/

Fri entré, sedvanlig servering, kulturell atmosfär, trivsam stämning
(programmet beräknas ta ca 1 timme)

Föreningen Antikvariatets Vänner, Folkuniversitetet.

By | 2018-04-19T11:23:01+00:00 juli 5th, 2017|Okategoriserade|0 kommentarer

About the Author:

Lämna en kommentar