Svenska kyrkan – S:t Olof

/, SE & UPPLEV, ÄTA & DRICKA/Svenska kyrkan – S:t Olof
Svenska kyrkan – S:t Olof 2018-04-19T11:23:05+00:00

Project Description

S:t Olofs församling i Norrköping
Svenska kyrkan är en plats för samtal och eftertanke, men också för gemensam aktivitet och handling i frågor som är viktiga.

Svenska kyrkan är Sveriges största arrangör av musikevenemang. Kyrkan står för en tredjedel av konsertutbudet i landet och bidrar till ett levande kulturliv. Musiklivet inom Svenska kyrkan är mer omfattande än i någon annan musikinstitution i Sverige och har en unik geografisk spridning och tillgänglighet. Här finns allt från baby- och småbarnssång till körer samt orkester- och ensembleverksamhet. Här i Norrköping finns nära 40 olika kyrkokörer.

Verksamheten i S:t Olofs församling bedrivs, förutom i S:t Olai kyrka och i Hedvigs kyrka, i församlingshemmet och i Hedvigsgården som är en plats för kultur, andlig fördjupning och undervisning där samtalet och frågorna, stora som små, står i centrum.

Kyrka & café öppet varje vardag!
Hedvigs kyrka är öppen dagligen mellan klockan 11.00 – 14.00. Då är du välkommen in för att titta på kyrkan invändigt, vila dina ben och sitta ner en stund för stilla betraktelse.
I Hedvigs kyrka bjuds varje onsdag klockan 11.45 ett miniföredrag och orgelmusik följt av sopplunch i Hedvigsgården.

I S:t Olai kyrka är det lunchmusik varje torsdag klockan 12. I S:t Olai kyrka har vi dessutom, varje vardag, öppet vårt café mellan kl. 10.00 – 16.00 (öppet samma tider som kyrkan), så kom hit och ta en fika!

Svenska kyrkan i Norrköping erbjuder flera olika mötesplatser och sammanhang. Vi hoppas att det ska finnas något för alla.

Dörren är öppen. Välkommen!

GÅ TILL SVENSKA KYRKAN’s HEMSIDA!

Project Details