Green Room Blommor & Inredning

Inredning och blommor i skön förening!
 

Fia Hård har skapat en grön oas i sin lilla butik på Drottninggatan 21, i hjärtat av Gamla Stan i Norrköping. Med sin stora erfarenhet som florist och efter mer än 30 år i yrket, hjälper hon dig med alla typer av blomsterarrangemang, från brudbuketten till gå-bort-blomman och födelsedagsbuketten!

 

När du handlar dina blommor hos Greenroom får du en levande snittblomma som fått mogna i sin egen takt då den inte hålls i kylrum, utan lever och slår ut i sin fulla prakt, på ett vackrare sätt och håller sin skönhet längre på ett naturligt vis.

 

Fia väljer dessutom ut ett exklusivt sortiment av inredningsdetaljer och presentartiklar, som hon är ensam om i stan, från till exempel holländska DUTZ som tillverkar vackra kvalitetsglas, SIMPLY SCANDINAVIA som tillhandahåller högklassiga ytterkrukor i gammal slottstil och moderna och trendriktiga kuddar och brickor från svenska formgivaren Nadja Wedin.

 

En del av blomstersortimentet är också anpassat för att ingå i en snygg och moderna inredning, där finns krukväxter för varje hörn av ditt hem, som behöver lite grönska!

 

 

Följ oss på Facebook 

Eller besök oss på vår hemsida www.greenroomblommor.se

  • Green1.jpg
  • Green2.jpg
  • Green3.jpg
  • Green4.jpg

 

Öppettider 

Måndag - Fredag 

10.00 - 18.00 

Lördagar

10.00 - 14.00

 

Drottninggatan 21, 602 24 Norrköping

011-125521