Svenska kyrkan – S:t Olof

S:t Olofs församling i Norrköping


Svenska kyrkan är en plats för samtal och eftertanke, men också för gemensam aktivitet och handling i frågor som är viktiga.


Svenska kyrkan är Sveriges största arrangör av musikevenemang. Kyrkan står för en tredjedel av konsertutbudet i landet och bidrar till ett levande kulturliv. Musiklivet inom Svenska kyrkan är mer omfattande än i någon annan musikinstitution i Sverige och har en unik geografisk spridning och tillgänglighet. Här finns allt från baby- och småbarnssång till körer samt orkester- och ensembleverksamhet. Här i Norrköping finns nära 40 olika kyrkokörer.Verksamheten i S:t Olofs församling bedrivs, förutom i S:t Olai kyrka och i Hedvigs kyrka, i församlingshemmet och i Hedvigsgården som är en plats för kultur, andlig fördjupning och undervisning där samtalet och frågorna, stora som små, står i centrum.


Kyrka & café öppet varje vardag!
Hedvigs kyrka är öppen dagligen mellan klockan 11.00 – 14.00. Då är du välkommen in för att titta på kyrkan invändigt, vila dina ben och sitta ner en stund för stilla betraktelse.I Hedvigs kyrka bjuds varje onsdag klockan 11.45 ett miniföredrag och orgelmusik följt av sopplunch i Hedvigsgården.


I S:t Olai kyrka är det lunchmusik varje torsdag klockan 12. I S:t Olai kyrka har vi dessutom, varje vardag, öppet vårt café mellan kl. 10.00 – 16.00(öppet samma tider som kyrkan), så kom hit och ta en fika! Svenska kyrkan i Norrköping erbjuder

flera olika mötesplatser och sammanhang. Vi hoppas att det ska finnas något för alla.


Dörren är öppen. Välkommen!Följ oss på Facebook 

Eller besök oss på vår hemsida www.svenskakyrkan.se

Öppettider 

Dagligen

11.00 - 14.00 

 

 

Skolgatan 12, 602 25 Norrköping

011-24 14 00