Roots of Sweden

”I hjärtat av Norrköping…”

 

Intill strömmen alldeles i hjärtat av Norrköping hittar du frisörsalongen ROOTS.
Salongen ligger i gatuplanet i en vacker gammal kulturmärkt byggnad från 1800 talet. Vi tyckte Norrköping saknade en personlig salong där alla typer av människor kunde känna sig hemma. Vi har lagt ner mycket energi på att skapa en salong med känsla och atmosfär. Vi har själva designat vår inredning och vårt mål var att den skulle spegla vilka vi är och hela vår filosofi. Enkelt men elegant.

 

Oavsett om du är trendslav eller bara vill göra ditt hår en tjänst erbjuder vi kompetens, kvalitetsprodukter och det lilla extra. Hos oss får du egen tid under hela din behandling. Vi tror inte på att dubbelboka eller jobba med flera kunder samtidigt. Vi strävar efter att höja seriositeten i vårt yrke och ser det som en självklarhet att alla på vår salong ska ha gesällbrev. För oss är det viktigare att ha en liten salong som fungerar optimalt än att växa och bli för stora. Vi vill förstås tro att alla våra kunder känner skillnaden.

 

Följ oss på Facebook 

Eller besök oss på vår hemsida www.roots.se

  • Roots1.jpg
  • Roots2.jpg
  • Roots3.jpg
  • Roots4.jpg

Öppettider 


Vi öppnar de flesta dagar vid 08:00 eller 9:00. Då och då så tidigt som 07:00, men vissa dagar så sent som 10:00 eller 11:00. Stänger gör vi ungefär 18:00 eller 19:00


Bäst är det att du ringer oss för att veta våra öppettider

​​​​​​​

G:a Rådstugugatan 24, 602 24 Norrköping

011-18 00 24